طرز تهیه پلو رستورانی بدون ته دیگ + فوت و فن برنج رستورانی
طرز تهیه پلو رستورانی
اگر دوست دارید که پلو مهمانی را به روش رستورانی آماده کنید این چند ترفند جالب به شما کمک می کند تا بهترین نتیجه را بگیرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو رستورانی بدون ته دیگ + فوت و فن برنج رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
نمک | به اندازه کافی |
روغن | به اندازه کافی |
زعفران | دلخواه |
طرز تهیه پلو رستورانی
مرحله اول
برای درست کردن پلو رستورانی در ابتدا برنج را بشویید و در آب نمک بخیسانید سپس یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و تا نیمه آب بریزید تا به جوش بیاید سپس برنج خیس خورده را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بماند.
مرحله دوم
برنج را چک کنید اگر داخلش سفت و بیرون آن نرم بود آماده آبکشی است آن را آبکش کنید و برای روش اول در قابلمه کمی آب بریزید روی حرارت بگذارید سپس یک آبکش فلزی کوچک را برعکس داخل قابلمه بگذارید و برنج را با آبکش بزرگتر روی آن قرار بدهید.
مرحله سوم
درب قابلمه را بگذارید و برای ده دقیقه اول شعله را زیاد کنید و سپس کم کنید تا در حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد و آماده شود. در روش دوم یک سینی فلزی به اندازه کف قابلمه قرار می دهیم و برنج را ریخته و دم می گذاریم.
مرحله چهارم
در روش سوم یک پارچه تمیز و خیس شده را کف قابلمه می گذاریم و برنج را روی آن ریخته و دم می گذاریم در روش چهارم کاغذ روغنی را به صورت گرد برش داده و کف قابلمه می گذاریم و برنج را روی آن ریخته و برای دم کشیدن بهتر یک کاغذ روغنی دیگر هم روی آن قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در روش پنجم آب و روغن و زعفران ته دیگ می ریزیم و وقتی داغ شد برنج را ریخته و اجازه می دهیم دم بکشد با این روش ها می توانید یک برنج رستورانی خاص و خوشمزه داشته باشید در انتها به برنج روغن بدهید و در ظرف سرو بکشید. نوش جان.
منبع: cook.mag