طرز تهیه آش چغندر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش چغندر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش چغندر آش چغندر یکی از آش های محلی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل سرما پخته می شود، …

طرز تهیه سالاد گل کلم و انار خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل

طرز تهیه سالاد گل کلم و انار خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل

طرز تهیه سالاد گل کلم سالاد گلم کلم و انار یکی از خوشمزه ترین و ترکیبی ترین سالاد ها می باشد که توصیه می …

طرز تهیه چیپس ماکارونی خوشمزه و ترد با روشی ساده

طرز تهیه چیپس ماکارونی خوشمزه و ترد با روشی ساده

طرز تهیه چیپس ماکارونی یکی از میان وعده هایی که می توانید برای بچه ها آماده کنید چیپس ماکارونی است که بسیار خوشمزه …

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ اسنک مرغ و قارچ طرز تهیه اسنک ساده طرز تهیه اسنک با ماهیتابه اسنک پنیری اسنک سوسیس طرز تهیه اسنک مرغ رژیمی hsk; lvy

یکی از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی که می توانید برای وعده ناهار یا شام آماده کنید این اسنک های جذاب هستند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای اسنک
سینه مرغنصف یک سینه
پیاز۱ عدد
قارچ۱۰ عدد
فلفل دلمهیک چهارم فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
پنیر گودایک بسته
نان‌ تستیک بسته
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکابه مقدار کافی
سس کچاببه مقدار کافی
آب لیمونصف یک لیموی تازه
کره۵۰ گرم

طرز تهیه اسنک مرغ

مرحله اول

برای درست کردن اسنک مرغ در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و ریز خرد می کنیم سپس در تابه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم کمی روغن ریخته و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا را می افزاییم.

مرحله دوم

سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و مکعبی برش می دهیم سپس به پیاز داغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم در این فاصله فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و زمانی که مرغ تغییر رنگ داد می افزاییم.

مرحله سوم

کمی که تفت خورد قارچ های اسلایس شده را اضافه می کنیم و نصف یک لیمو را روی آن ها می چکانیم و با حرارت بالا تفت می دهیم که آب نیاندازد سپس نمک را و در انتها سس کچاب را اضافه می نماییم.

مرحله چهارم

وقتی همه مواد تفت خوردند کمی پنیر پیتزا می ریزیم و مواد را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم روی نان تست کره می مالیم و از سمت کره ای کف تابه می چینیم سپس روی هر نان تست یک ورق پنیر گودا می گذاریم و روی آن سس کچاب می ریزیم.

مرحله پنجم

روی نان تست از مواد گوشتی گذاشته و کمی پنیر پیتزا می ریزیم و نان تست دوم روی آن می گذاریم و یک جسم سنگین روی نان تست بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا یک طرف برشته شود سپس برگردانید و همان کار را برای طرف دوم هم انجام دهید.

مرحله ششم

اسنک مرغ جذاب و خوشمزه ما آماده سرو است می تواند برش بزنید و در ظرف سرو قرار دهید و از خوردن این غذای سریع و خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.