طرز تهیه گل کلم سوخاری فینگر فود رستورانی ساده و خوشمزه
طرز تهیه گل کلم سوخاری
تا حالا گل کلم سوخاری خوردید؟ این دستور غذایی متفاوت و خوشمزه را تست کنید و از این طعم جدید و بی نظیر لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گل کلم سوخاری فینگر فود رستورانی ساده و خوشمزه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای گل کلم سوخاری | |
گل کلم | یک کیلو |
آرد | یک لیوان |
دلستر کلاسیک | یک لیوان |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
نمک | یک قاشق چای خوری |
پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه | هر کدام نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه گل کلم سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن گل کلم سوخاری در ابتدا گل کلم را خرد کنید سایز آن خیلی ریز نباشد خیلی هم درشت نباشد آن ها را بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس به همراه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید.
مرحله دوم
از زمان جوش آمدن آب ده دقیقه زمان دهید تا گل کلم ها بپزد سپس از روی حرارت بر می داریم یک پارچه تمیز روی میز کابینت پهن کنید و گل کلم ها را روی آن بچینید و به کمک دستمال آب اضافی آن ها را بگیرید.
مرحله سوم
یک لیوان دلستر کلاسیک را در ظرفی بریزید حتما باید دلستر کلاسیک باشد و میوه ای و شیرین نباشد سپس حدود یک لیوان آرد را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا غلظت پیدا کند و دانه های آرد کاملا باز شده و گوله گوله نشود.
مرحله چهارم
در این مرحله بیکینگ پودر را به همراه ادویه ها و نمک به ترتیب اضافه می کنیم و در حدی که با مواد قبلی مخلوط شود هم می زنیم سپس گل کلم ها را داخل مایه می ریزیم و کاملا آغشته می کنیم تابه را روی حرارت می گذاریم و روغن می ریزیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
گل کلم ها را داخل روغن انداخته و اجازه می دهیم سرخ شده و کاملا سوخاری شود سپس از روغن خارج کرده روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود این فینگر فود خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
منبع : leila.life64@