پیراشکی ژامبون با پنیر خوشمزه و مخصوص با خمیر خانگی بدون فر

طرز تهیه پیراشکی ژامبون

طرز تهیه پیراشکی ژامبون پیراشکی کالباس بدون فر طرز تهیه پیراشکی کالباس طرز تهیه پیتزا پیراشکی با سوسیس طرز تهیه پیراشکی با پنیر پیتزا پیراشکی قارچ و پنیر طرز تهیه پیراشکی سوسیس با خمیر نانوایی طرز تهیه پیتزا پیراشکی با خمیر آماده طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس \dvha;d Chlf,k

اگر برای میز پذیرایی خود دنبال یک غذای شیک و خوشمزه هستید این پیراشکی را حتما تست کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی ژامبون با پنیر خوشمزه و مخصوص با خمیر خانگی بدون فر در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای خمیر پیراشکی
آرد۳ پیمانه
روغن مایعیک چهارم پیمانه
آب۱ پیمانه
نمک۱ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای مواد میانی
ژامبون۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه پیراشکی ژامبون

مرحله اول

برای درست کردن پیراشکی ژامبون با پنیر در ابتدا خمیر را آماده می کنیم برای این کار آرد را داخل ظرف می ریزم و نمک را به آن اضافه می کنیم سپس آرد را الک کرده و روغن مایع را به همراه آب اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

روی میز کار را آرد می پاشیم و خمیر را برای ده دقیقه ورز می دهیم و چانه می کنیم سپس در یک کاسه قرار داده روی آن یک دستمال تمیز می گذاریم و برای نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم.

مرحله سوم

برای داخل پیراشکی، ژامبون را روی تخته گوشت قرار داده و مکعبی خرد می کنیم سپس پنیر پیتزا را مکعبی خرد کرده و در یک ظرف می ریزیم در ادامه پنیر خامه ای را به همراه نمک، فلفل و آویشن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.

طرز تهیه پیراشکی ژامبون پیراشکی کالباس بدون فر طرز تهیه پیراشکی کالباس طرز تهیه پیتزا پیراشکی با سوسیس طرز تهیه پیراشکی با پنیر پیتزا پیراشکی قارچ و پنیر طرز تهیه پیراشکی سوسیس با خمیر نانوایی طرز تهیه پیتزا پیراشکی با خمیر آماده طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس \dvha;d Chlf,k

مرحله چهارم

خمیر را از یخچال خارج می کنیم و به اندازه های کوچک تر تقسیم کرده و با وردنه باز می کنیم و قالب گرد می زنیم سپس داخل آن از مواد میانی قرار می دهیم و لبه های خمیر را به هم می چسبانیم می توانید به دلخواه فرم دهید.

مرحله پنجم

روغن را در تابه عمیق می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم زمانی که داغ شد پیراشکی ها را سرخ می کنیم و روی دستمال آشپزخانه روغن اضافی آن را می گیریم این پیراشکی خوشمزه را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.

منبع: cook.mag@

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 8 آذر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.