طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد مکزیکی
سالاد مکزیکی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که در همه جای ایران طرفداران خاص خودش را دارد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مکزیکی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت | ۳ عدد |
گوجه گیلاسی | ۴۰۰ گرم |
کاهو | ۲ دسته |
لوبیا قرمز | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
گشنیز خرد شده | نصف پیمانه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
عسل | ۲ قاشق چای خوری |
روغن زیتون | یک سوم پیمانه |
طرز تهیه سالاد مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه سالاد مکزیکی ابتدا باید لوبیا قرمز را یک روز قبل از تهیه سالاد در آب بخیسانید و هر سه ساعت یک بار آیب آن را عوض کنید تا نفخ ناشی از آن از بین برود و زودتر هم پخته شود.
مرحله دوم
حالا وقت آن است که لوبیا قرمز و ذرت را در قابلمه های مجزا به همراه آب روی حرارت قرار دهید و آبپز کنید.البته برای اینکه زمان تهیه سالاد را کاهش دهید می توانید از کنسروهای آنها نیز استفاده کنید.
مرحبه سوم
حالا وقت آن است که گشنیز و کاهو را شسته و آبکش کنید و ریز خرد کنید.پیاز را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید و در ظرفی کنار بگذارید تا موقع تهیه سالاد استفاده کنید.
مرحله چهارم
حالا وقت آن است که سس سالاد را تهیه کنید ، برای این منظور می توانید یک کاسه کوچک برداشته و عسل را به همراه روغن زیتون و آبلیمو با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا وقت آن است که یک ظرف مناسب انتخاب کنید تا سالاد را در آن درست کنید.در قدم اول باید لوبیا قرمز و ذرت را در ظرف بریزید و گشنیز و کاهوی خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا وقت آن است که پیاز و گوجه گیلاسی را به ظرف اصلی اضافه کنید و مواد سالاد را به هم بزنید و سپس سس را به سالاد اضافه کنید و خوب سالاد را به هم بزنید و در آخر با جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید.
- منبع : chehelsotoon_restauran