طرز تهیه سالاد لوبیا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد لوبیا
سالاد لوبیا یکی از سالاد های خوشمزه و سرشار از پروتئین است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لوبیا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
سرکه بالزامیک | یک چهارم پیمانه |
عسل | ۳ قاشق غذاخوری |
خردل | ۱ قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده | یک چهارم پیمانه |
لوبیا سبز خرد شده | ۲ پیمانه |
لوبیا قرمز پخته شده | ۲ پیمانه |
لوبیا سفید | ۲ پیمانه |
پیاز خرد شده | ۲ پیمانه |
فلفل دلمه ای زرد خرد شده | ۲ پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد لوبیا
مرحله اول
برای تهیه سالاد لوبیا ابتدا باید حبوبات را یک روز قبل از تهیه این سالاد در آب بخیسانید و هر سه ساعت یک بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ ناشی از خوردن حبوبات از بین برود و در موقع پخت زود تر بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه بزرگ بر می داریم و درون آن آب می ریزیم و لوبیا سفید و لوبیا قرمز را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا با هم پخته شوند.بهتر است لوبیا با حرارت آرام پخته شود.
مرحله سوم
حالا باید لوبیا سبز را آماده کنید.لوبیا سبز را شسته و خرد کنید و یک قابلمه آب جوش تهیه کنید و لوبیا سبز را درون آن بیندازید و اجازه دهید تا سه چهار دقیقه جوش بخورد و بعد از آن بلافاصله در کاسه آب یخ بیندازید تا رنگش ثابت بماند.
مرحله چهارم
حالا باید یک ظرف بردارید تا سس را در آن دست کنید.روغن زیتون و سرکه بالزامیک و عسل و خردل و نمک را درون آن بریزید و خوب به هم بزنید تا یک سس خوشمزه و یکدست حاصل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید سس را برای نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.همچنین لوبیا سبز در آب یخ را نیز باید دو بار آبکش کنید تا کاملا نرم شود و رنگ آن نیز باقی بماند.
مرحله ششم
حالا وقت آن است که مواد خرد شده و پخته شده را در ظرف اصلی بریزید و سس سالاد را نیز روی آن بریزید و مواد را خوب به هم بزنید تا کاملا سالاد به خورد مواد سالاد برود و نوش جان کنید.
- منبع : caramel_pastryy