طرز پخت لبو مجلسی قرمز + فوت و فن پخت لبوی بازاری
طرز پخت لبو مجلسی
لبو یکی از خوشمزه ترین میان وعده های زمستانی است که می توانید با این ترفند عالی یک لبوی شیرین و قرمز نوش جان کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز پخت لبو مجلسی قرمز + فوت و فن پخت لبوی بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای لبو مجلسی | |
چغندر قرمز | یک کیلو |
نبات | دو تکه |
آب | به اندازه کافی |
طرز پخت لبو مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن لبو بازاری خوشمزه در ابتدا چغندرها را تمیز می شوییم تا گل و آلودگی روی آن نماند سپس سر و ته آن را با کارد جدا می کنیم و در قابلمه می گذاریم و آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
۱۵ دقیقه اول درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا سر نرود سپس درب را کامل بگذارید و برای ۲ تا ۳ ساعت زمان دهید تا لبو کاملا پخته و نرم شود سپس از قابلمه خارج می کنیم و به آب باقی مانده دو تکه نبات می افزاییم.
مرحله سوم
البته می توانید به جای نبات از شکر هم استفاده کنید در این مرحله پوست لبو را جدا کنید و آن ها را برش بزنید و به قابلمه برگردانید و اجازه دهید روی حرارت برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد تا نبات آب شود و به آب لبو طعم شیرینی بدهد.
مرحله چهارم
بعد از پخت در ظرف سرو بکشید و اگر تمایل داشتید از سس لبو روی آن بریزید و از این طعم و مزه فوق العاده لذت ببرید این میان وعده خوشمزه در روزهای سرد زمستانی حسابی شما را گرم می کند. نوش جان.