طرز پخت لبو مجلسی قرمز + فوت و فن پخت لبوی بازاری

طرز پخت لبو مجلسی

طرز پخت لبو مجلسی فوت و فن پخت لبو برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت طرز پخت لبو قرمز در زودپز طرز پخت لبو مثل بیرون علت دیر پختن لبو طرز پخت لبو مجلسی چیکار کنم لبو زود بپزه نی نی سایت طرز پخت لبو نی نی سایت gf,

لبو یکی از خوشمزه ترین میان وعده های زمستانی است که می توانید با این ترفند عالی یک لبوی شیرین و قرمز نوش جان کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز پخت لبو مجلسی قرمز + فوت و فن پخت لبوی بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای لبو مجلسی
چغندر قرمزیک کیلو
نباتدو تکه
آببه اندازه کافی

طرز پخت لبو مجلسی

مرحله اول

برای درست کردن لبو بازاری خوشمزه در ابتدا چغندرها را تمیز می شوییم تا گل و آلودگی روی آن نماند سپس سر و ته آن را با کارد جدا می کنیم و در قابلمه می گذاریم و آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

۱۵ دقیقه اول درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا سر نرود سپس درب را کامل بگذارید و برای ۲ تا ۳ ساعت زمان دهید تا لبو کاملا پخته و نرم شود سپس از قابلمه خارج می کنیم و به آب باقی مانده دو تکه نبات می افزاییم.

مرحله سوم

البته می توانید به جای نبات از شکر هم استفاده کنید در این مرحله پوست لبو را جدا کنید و آن ها را برش بزنید و به قابلمه برگردانید و اجازه دهید روی حرارت برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد تا نبات آب شود و به آب لبو طعم شیرینی بدهد.

طرز پخت لبو مجلسی فوت و فن پخت لبو برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت طرز پخت لبو قرمز در زودپز طرز پخت لبو مثل بیرون علت دیر پختن لبو طرز پخت لبو مجلسی چیکار کنم لبو زود بپزه نی نی سایت طرز پخت لبو نی نی سایت gf,

مرحله چهارم

بعد از پخت در ظرف سرو بکشید و اگر تمایل داشتید از سس لبو روی آن بریزید و از این طعم و مزه فوق العاده لذت ببرید این میان وعده خوشمزه در روزهای سرد زمستانی حسابی شما را گرم می کند. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 30 آبان 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.