طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی خوشمزه با آرد سوخاری

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ کرده طرز تهیه شنیسل مرغ با پودر سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی ساده طرز تهیه شنیسل مرغ در فر شنیسل مرغ کجای مرغ است طرز تهیه شنیسل مرغ بدون آرد سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ با برنج طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی akdsg lvy

اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید می توانید این غذای خوشمزه را تست کنید که سریع و فوری آماده می شود و طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی خوشمزه با آرد سوخاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ بدون فیله۲ عدد
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز یا خردل۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده۳ تا ۴ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و آویشنبه مقدار دلخواه
آرد سوخاریبه مقدار کافی

طرز تهیه شنیسل مرغ

مرحله اول

برای درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه در ابتدا سینه مرغ را روی یک کیسه فریزر بگذارید و کیسه دیگر را روی آن قرار داده و با بیفتک کوب روی آن بزنید تا حسابی نرم و نازک شود سپس مواد مرینت که برای مزه دار شدن است را آماده می کنیم.

مرحله دوم

در یک کاسه آرد را به همراه سس مایونز یا خردل یا مخلوط هر دو می ریزیم و به ترتیب نمک و ادویه ها، تخم مرغ، سیر رنده شده و ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست شود می توانید هر ادویه ای که دوست دارید به این غذا بزنید.

مرحله سوم

مرغ نازک شده را داخل مایه می گذاریم و کاملا به مواد آغشته می کنیم و درب ظرف را می بندیم و برای حداقل دو الی سه ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود حتی می توانید فریز کنید برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید.

طرز تهیه شنیسل مرغ طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ کرده طرز تهیه شنیسل مرغ با پودر سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی ساده طرز تهیه شنیسل مرغ در فر شنیسل مرغ کجای مرغ است طرز تهیه شنیسل مرغ بدون آرد سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ با برنج طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی akdsg lvy

مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده و در یک بشقاب پودر سوخاری بریزید و مرغ را روی آن بگذارید برای هر دو طرف مرغ این کار را انجام دهید سپس تابه را روی حرارت قرار داده روغن بریزید گرم که شد مرغ را در تابه گذاشته و سرخ کنید.

مرحله پنجم

در سرخ کن های بدون روغن یا در هواپز هم می توانید بپزید این غذای خوشمزه را با خیار شور و گوجه تزیین کنید و در کنار خانواده میل نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 24 مهر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.