طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی خوشمزه با آرد سوخاری
طرز تهیه شنیسل مرغ
اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید می توانید این غذای خوشمزه را تست کنید که سریع و فوری آماده می شود و طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی خوشمزه با آرد سوخاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ بدون فیله | ۲ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز یا خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | ۳ تا ۴ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار دلخواه |
آرد سوخاری | به مقدار کافی |
طرز تهیه شنیسل مرغ
مرحله اول
برای درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه در ابتدا سینه مرغ را روی یک کیسه فریزر بگذارید و کیسه دیگر را روی آن قرار داده و با بیفتک کوب روی آن بزنید تا حسابی نرم و نازک شود سپس مواد مرینت که برای مزه دار شدن است را آماده می کنیم.
مرحله دوم
در یک کاسه آرد را به همراه سس مایونز یا خردل یا مخلوط هر دو می ریزیم و به ترتیب نمک و ادویه ها، تخم مرغ، سیر رنده شده و ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست شود می توانید هر ادویه ای که دوست دارید به این غذا بزنید.
مرحله سوم
مرغ نازک شده را داخل مایه می گذاریم و کاملا به مواد آغشته می کنیم و درب ظرف را می بندیم و برای حداقل دو الی سه ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود حتی می توانید فریز کنید برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده و در یک بشقاب پودر سوخاری بریزید و مرغ را روی آن بگذارید برای هر دو طرف مرغ این کار را انجام دهید سپس تابه را روی حرارت قرار داده روغن بریزید گرم که شد مرغ را در تابه گذاشته و سرخ کنید.
مرحله پنجم
در سرخ کن های بدون روغن یا در هواپز هم می توانید بپزید این غذای خوشمزه را با خیار شور و گوجه تزیین کنید و در کنار خانواده میل نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.