طرز تهیه آش برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش برنج آش برنج یکی از آش های بسیار خوشمزه و درجه یک ایرانی است که معمولا بسیار راحت و با هزینه …

طرز تهیه آش پشت پا خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش پشت پا خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش پشت پا آش پشت پا یکی از آش های سنتی ایرانی است که بعد از مسافرت رفتن و یا رفتن به …

طرز تهیه سالاد ذرت و میگو خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ذرت و میگو خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ذرت و میگو یکی از سالادهای خوشمزه و مجلسی که برای مهمانی ها می توانید سرو کنید سالاد ذرت است …

طرز تهیه کوبیده مرغ

طرز تهیه کوبیده مرغ طرز تهیه کوبیده مرغ با سیخ فلزی طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای که نرم و آبدار باشد طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی فوت و فن کوبیده مرغ کلیپ طرز تهیه کوبیده مرغ با دنبه طرز تهیه کوبیده مرغ و گوشت مخلوط تابه کوبیده مرغ ;,fdni lvy

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید با مرغ درست کنید کوبیده است که بسیار شیک و مجلسی است و برای مهمانی ها گزینه خیلی جذابی است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون پوست و استخوان۲ عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان۱ عدد
دنبه۲ تکه کوچک دلخواه
پیاز رنده شده و آب گرفته۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
پودر زنجبیلیک دوم قاشق چای خوری
پاپریکایک قاشق چای خوری
نمکبه مقدار کافی
فلفل قرمزیک دوم قاشق چای خوری
کرهیک قاشق چای خوری
پودر سیریک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه کوبیده مرغ

مرحله اول

برای درست کردن کوبیده مرغ در ابتدا سینه و ران مرغ که از استخوان جدا شده است را چند تکه می کنیم و داخل میکسر می ریزیم سپس یک پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و آب آن را جدا کرده و پیاز را به مرغ ها می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه جعفری خرد شده را به همراه پاپریکا، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، پودر سیر و نمک اضافه می کنیم سپس دنبه را با کره می افزاییم و میکسر را روشن می کنیم تا کاملا مخلوط و له شوند سپس در یک کاسه بریزید و روی آن را سلفون بکشید.

مرحله سوم

برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از نیم ساعت از یخچال خارج کرده و به سیخ چوبی بکشید برای این که راحت تر این کار را انجام دهید دست را مرطوب کنید سپس سیخ را بین دو انگشت بگذارید و با انگشت ها روی آن رد بیاندازید.

مرحله چهارم

با دست سر و ته گوشت را ببندید یعنی فشار دهید که کاملا به جلو و عقب سیخ بچسبد تابه را روی حرارت بگذارید و روغن بریزید تا گرم شود سپس سیخ ها را در تابه بگذارید و با حرارت خیلی ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله کوبیده ها را در ظرف سرو بکشید و با روغن و زعفران رومال کنید و در کنار برنج زعفرانی سرو نمایید از این غذای خوشمزه میل کنید و در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.

 image: cookmag

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.