طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی
طرز تهیه آش برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش برنج آش برنج یکی از آش های بسیار خوشمزه و درجه یک ایرانی است که معمولا بسیار راحت و با هزینه …
طرز تهیه آش پشت پا خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش پشت پا آش پشت پا یکی از آش های سنتی ایرانی است که بعد از مسافرت رفتن و یا رفتن به …
طرز تهیه سالاد ذرت و میگو خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد ذرت و میگو یکی از سالادهای خوشمزه و مجلسی که برای مهمانی ها می توانید سرو کنید سالاد ذرت است …
طرز تهیه کوبیده مرغ
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید با مرغ درست کنید کوبیده است که بسیار شیک و مجلسی است و برای مهمانی ها گزینه خیلی جذابی است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران مرغ بدون پوست و استخوان | ۲ عدد |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۱ عدد |
دنبه | ۲ تکه کوچک دلخواه |
پیاز رنده شده و آب گرفته | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
پودر زنجبیل | یک دوم قاشق چای خوری |
پاپریکا | یک قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | یک دوم قاشق چای خوری |
کره | یک قاشق چای خوری |
پودر سیر | یک دوم قاشق چای خوری |
طرز تهیه کوبیده مرغ
مرحله اول
برای درست کردن کوبیده مرغ در ابتدا سینه و ران مرغ که از استخوان جدا شده است را چند تکه می کنیم و داخل میکسر می ریزیم سپس یک پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و آب آن را جدا کرده و پیاز را به مرغ ها می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه جعفری خرد شده را به همراه پاپریکا، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، پودر سیر و نمک اضافه می کنیم سپس دنبه را با کره می افزاییم و میکسر را روشن می کنیم تا کاملا مخلوط و له شوند سپس در یک کاسه بریزید و روی آن را سلفون بکشید.
مرحله سوم
برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از نیم ساعت از یخچال خارج کرده و به سیخ چوبی بکشید برای این که راحت تر این کار را انجام دهید دست را مرطوب کنید سپس سیخ را بین دو انگشت بگذارید و با انگشت ها روی آن رد بیاندازید.
مرحله چهارم
با دست سر و ته گوشت را ببندید یعنی فشار دهید که کاملا به جلو و عقب سیخ بچسبد تابه را روی حرارت بگذارید و روغن بریزید تا گرم شود سپس سیخ ها را در تابه بگذارید و با حرارت خیلی ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله کوبیده ها را در ظرف سرو بکشید و با روغن و زعفران رومال کنید و در کنار برنج زعفرانی سرو نمایید از این غذای خوشمزه میل کنید و در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
image: cookmag