طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه مک اند چیز
مک اند چیز یک غذای پنیری است که از ترکیب پاستا و سس درست می شود که طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | نصف بسته حدود ۲۵۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
شیر سرد | یک و نیم لیوان |
پنیر چدار یا گودا | ۳ ورق |
پودر سیر | یک قاشق غذاخوری |
جوز هندی | یک هشتم قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به اندازه کافی |
پنیز موتزارلا و چدار | ۱۵۰ گرم |
آرد | یک قاشق غذاخوری سر پر |
طرز تهیه مک اند چیز
مرحله اول
برای درست کردن مک اند چیز در ابتدا پاستا را داخل آب جوش و کمی نمک می ریزیم تا بپزد در این فاصله سس را درست می کنیم تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به آن اضافه نمایید اجازه دهید کره ذوب شود سپس آرد را بیافزایید.
مرحله دوم
آرد را در کره حسابی تفت دهید سپس شیر سرد را بیافزایید و در ادامه ادویه ها که شامل نمک، فلفل، جوز هندی و سیر است را اضافه کنید و در این مرحله شیر را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا کمی غلیظ شود.
مرحله سوم
در ادامه پنیر ورقه ای را به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سس آماده است پاستا را آبکش می کنیم و داخل سس می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم تا سس به همه قسمت های پاستا برسد.
مرحله چهارم
سپس در یک ظرف مخصوص فر می ریزیم می توانید در ظرف های یک نفره هم بریزید و روی آن مقداری پنیر موتزارلا و چدار می ریزیم و برای چند دقیقه داخل فر می گذاریم تا پنیر کاملا آب شود ده دقیقه کافی است می توانید یک دقیقه هم گریل را روشن کنید.
مرحله پنجم
اگر فر نداشتید در تابه بریزید روی آن فویل بکشید و دو تا سوراخ روی فویل بزنید و با حرارت ملایم روی گاز بگذارید تا پنیر آب شود غذای خوشمزه ما آماده سرو است در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نکات مکن چیز
به خاطر داشته باشید که سس را با حرارت خیلی ملایم درست کنید که غلظت زیادی پیدا نکند.