طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز را به جرات می توانیم یکی از خاص ترین خورش های ایرانی بنامیم که فصلی است …

طرز تهیه سالاد چینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد چینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد چینی سالاد چینی یکی از سالادهای خوشمزه ای است که اخیرا در سبد غذایی ما قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه ذرت خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه ذرت خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه ذرت خامه ای ذرت خامه ای یک غذای خوشمزه است که بین کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد این غذا شباهت زیادی …

طرز تهیه سالاد خسروشاهی

طرز تهیه سالاد خسروشاهی

سالاد خسروشاهی یکی از سالادهای خوشمزه محلی است که مربوط به شهر خسروشاه در استان آذربایجان شرقی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خسروشاهی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
قارچ۱۰ عدد
ذرت بخار پزنصف پیمانه
زیتون اسلایس شدهیک چهارم پیمانه
فلفل دلمه سبزنصف پیمانه
ماست۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه۱ عدد
سیب زمینی خلالی یا چیپسبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد خسروشاهی

مرحله اول

برای تهیه سالاد خسروشاهی ابتدا باید سینه مرغ را به همراه آب جوش و یک پیاز پوست کنده و چهار قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه قرار دهید و روی حرارات قرار دهید و زمان دهید تا کم کم پخته شوند.

مرحله دوم

در این مرحله بعد از اینکه سینه مرغ پخت باید صبر کنید تا خنک شود و زمانی که خنک شد باید آن را ریش ریش کنید.سپس یکی دیگر از پیازها را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و در تابه ای سرخ کنید.

مرحله سوم

در این مرحله باید قارچ را بشویید و خرد کنید و در تابه ای با روغن و حرارت بالا بریزید و زمان دهید تا تفت داده شود و آب اضافی قارچ گرفته شود.بعد از اینکه قارچ آماده شده در ظرفی قرار دهید تا در زمان مناسب به سالاد اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و زیتون ها را هسته گیری کنید و خرد کنید.سپس ذرت ها را بخارپز کنید و یا می توانید از کنسرو ذرت اماده استفاده کنید که کارتان را راحت تر می کند.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل دلمه ای را با ذرت و زیتون با مرغ ریش ریش کرده مخلوط کنید.سپس یک ظرف بردارید و ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی نمک و فلفل سیاه و آبلیمو ترش تازه را در آن بریزید و مواد را به هم بزنید.

مرحله ششم

سالاد شما اکنون اماده است و باید سس اماده شده در مرحله قبل را روی سالاد بریزید تا کاملا به خورد سالاد برود.حالا سالاد خود را با خلال سیب زمینی تزیین کنید و نوش جان نمایید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.