طرز تهیه سالاد چوپان خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد چوپان
سالاد چوپان یکی از سالاد های خوشمزه است که توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود | ۱ استکان پخته شده |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
خیار | ۲ عدد کوچک |
فلفل سبز | ۲ الی ۳ عدد |
جعفری | به مقدار لازم |
زیتون سیاه | ۵ الی ۶ عدد |
روغن زیتون و آبلیمو و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد چوپان
مرحله اول
برای تهیه سالاد چوپان ابتدا باید شب قبل از پخت این سالاد نخود را در آب بخیسانید و چندین بار هم آب نخود را عوض کنید تا نفخ ناشی از خوردن نخود از بین برود و همچنین سریع تر نخود پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله نخود های خیسانده شده در آب را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و در قابلمه را نیز بگذارید تا با حرارت کم و با گذشت چد ساعت نخود شما پخته شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که می توانید از نخود پخته از قبل هم استفاده کنید.نخودهای پخته شده را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا کم کم خنک شوند.سپس گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید فلفل ها و خیارها را هم خرد کنید و در یک ظرف کنار بگذارید و همچنین باید هسته های زیتون را نیز خارج کنید و زیتون های بدون هسته را در یک ظرف کنار بگذارید تا در ادامه به سالاد چوپان اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید جعفری را ساطوری کنید و کنار بگذارید.سپس یک ظرف بزرگ بردارید و به ترتیب فلفل و گوجه فرنگی و جعفری و زیتون سیاه را درون آن بریزید و آرام آرام به هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله ششم
در این مرحله باید نخود پخته را نیز به مواد سالاد اضافه کنید و بعد از آن روغن زیتون را اضافه کنید و در آخر نمک و آبلیمو را اضافه و اندازه کنید و کمی مواد را به هم بزنید و نوش جان کنید.
- منبع : baharpazoon __