طرز تهیه سالاد چیکن خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد چیکن
سالاد چیکن یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که توصیه می کنیم حداقل یک بار آن را امتحان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه طرز تهیه سالاد چیکن با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
کاهو | ۴ برگ |
آبلیمو و چعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ و روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه گیلاسی | ۵ عدد |
پابریکا | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
ارده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل برای سس | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد چیکن
مرحله اول
برای تهیه سالاد چیکن ابتدا باید باید سینه مرغ را مزه دار کنید چرا که تمام مزه این سالاد به سینه مرغ است و بدون مزه دار کردن سینه مرغ سالاد شما کمی بی مزه خواهد شد.
مرحله دوم
در این مرحله سینه مرغ را با نمک و پابریکا و آویشن و آبلیمو و سس کچاپ و روغن زیتون در یک ظرف ریخته و به هم بزنید تا کاملا مرغ در مواد شما آمیخته شود و بعد از دو ساعت مزه دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید تا مواد به سینی نچسبند.سپس باید سینه مرغ را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن از فر خارج کنید.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که دستور اصلی این سالاد گریل کردن مرغ است که اکز امکان آن را دارید حتما مرغ را گریل کنید.کاهو را شسته و آب اضافی را خارج کنید و برش دهید و ته ظرف را پر از کاهو کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله گوجه های گیلاسی را برش دهید و روی کاهو بگذارید و خیار شور را شسته و نصف کنید و آن را هم روی کاهو قرار دهید.پیاز هم خلالی شده و در وسط ظرف قرار می گیرد
مرحله ششم
در این مرحله جعفری را خرد کرده و سینه مرغ را اریب برش داده و روی سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بپاشید.سپس کمی نمک و آویشن و یک قاشق آب و ارده و فلفل را مخلوط کرده و سس درست کنید و سالاد را با سس خود میل نمایید.
- منبع : maj_cafe_restaurant __