طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان خوشمزه و مخصوص با سس
طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان
یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی دلمه است در بین دلمه های معروف دلمه برگ مو و دلمه گوجه و بادمجان جایگاه خاصی دارند و بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان خوشمزه و مخصوص با سس در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان دلمه ای متوسط | ۵ عدد |
گوجه درشت | ۵ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
برنج | یک پیمانه |
لپه | نصف پیمانه |
سبزی دلمه | ۲۰۰ گرم |
زرشک | دلخواه |
نمک و ادویه | به اندازه کافی |
پیاز | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس | |
سرکه | دو قاشق |
روغن | نصف پیمانه |
شکر | یک قاشق |
طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن دلمه گوجه بادمجان در ابتدا باید بادمجان ها و گوجه ها را بشویید و کنار بگذارید سپس برنج را در یک قابلمه ریخته و می گذاریم با آب و نمک بجوشد تا نیم پز شود در ظرف دیگری لپه پاک شده و شسته شده را می ریزیم و به همراه آب می گذاریم تا بپزد.
مرحله دوم
در این فاصله که برنج و لپه می پزد پیاز را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه نگینی می کنیم در تابه روغن ریخته و پیاز را تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و ادویه ها را که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و کاری است به همراه نمک اضافه می کنیم سپس گوشت چرخ شده را می افزاییم.
مرحله سوم
مواد را تفت می دهم تا گوشت کاملا سرخ شود سپس رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و سبزی دلمه را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم برنج و لپه را که پخته شده آبکش می کنیم تا آب اضافه آن جدا شود و به گوشت اضافه می نماییم.
مرحله چهارم
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم اگر دوست داشته باشید می توانید به دلخواه زرشک هم اضافه کنید از مواد دلمه بچشید اگر نیاز داشت نمک اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید در این مرحله سر بادمجان ها و گوجه ها را برش داده و داخل آن ها را خالی می کنیم.
مرحله پنجم
با مواد آماده شده داخل گوجه و بادمجان ها را پر کنید موادی که از داخل گوجه و بادمجان خالی کردید را ریز کنید و با کمی روغن روی حرارت تفت دهید سپس کف تابه بریزید و بادمجان ها و گوجه را روی آن بچینید.
مرحله ششم
ظرفی را انتخاب کنید که در آن گوجه و بادمجان ها کیپ هم بمانند و نیافتند سپس سرکه را به همراه روغن و شکر در یک ظرف ریخته و هم می زنیم و روی مواد داخل دلمه ها با قاشق می ریزیم و بقیه آن را روی کل ظرف می ریزیم.
مرحله هفتم
قسمت بالای گوجه و بادمجان ها را که جدا کرده بودیم روی آن ها می گذاریم و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی بپزد و آماده شود بعد از طبخ در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.