طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان خوشمزه و مخصوص با سس

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان طرز تهیه دلمه گوجه طرز تهیه سس دلمه بادمجان چاشنی دلمه بادمجان و فلفل دلمه فلفل و بادمجان طرز تهیه دلمه بادمجان با رب انار دلمه بادمجان ساناز سانیا دلمه بادمجان نی نی سایت طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر ngli ',[i , fhnl[hk

یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی دلمه است در بین دلمه های معروف دلمه برگ مو و دلمه گوجه و بادمجان جایگاه خاصی دارند و بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان خوشمزه و مخصوص با سس در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان دلمه ای متوسط۵ عدد
گوجه درشت۵ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
برنجیک پیمانه
لپهنصف پیمانه
سبزی دلمه۲۰۰ گرم
زرشکدلخواه
نمک و ادویهبه اندازه کافی
پیازیک عدد
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس
سرکهدو قاشق
روغننصف پیمانه
شکریک قاشق

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن دلمه گوجه بادمجان در ابتدا باید بادمجان ها و گوجه ها را بشویید و کنار بگذارید سپس برنج را در یک قابلمه ریخته و می گذاریم با آب و نمک بجوشد تا نیم پز شود در ظرف دیگری لپه پاک شده و شسته شده را می ریزیم و به همراه آب می گذاریم تا بپزد.

مرحله دوم

در این فاصله که برنج و لپه می پزد پیاز را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه نگینی می کنیم در تابه روغن ریخته و پیاز را تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و ادویه ها را که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و کاری است به همراه نمک اضافه می کنیم سپس گوشت چرخ شده را می افزاییم.

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان طرز تهیه دلمه گوجه طرز تهیه سس دلمه بادمجان چاشنی دلمه بادمجان و فلفل دلمه فلفل و بادمجان طرز تهیه دلمه بادمجان با رب انار دلمه بادمجان ساناز سانیا دلمه بادمجان نی نی سایت طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر ngli ',[i , fhnl[hk

مرحله سوم

مواد را تفت می دهم تا گوشت کاملا سرخ شود سپس رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و سبزی دلمه را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم برنج و لپه را که پخته شده آبکش می کنیم تا آب اضافه آن جدا شود و به گوشت اضافه می نماییم.

مرحله چهارم

همه مواد را با هم مخلوط می کنیم اگر دوست داشته باشید می توانید به دلخواه زرشک هم اضافه کنید از مواد دلمه بچشید اگر نیاز داشت نمک اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید در این مرحله سر بادمجان ها و گوجه ها را برش داده و داخل آن ها را خالی می کنیم.

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان طرز تهیه دلمه گوجه طرز تهیه سس دلمه بادمجان چاشنی دلمه بادمجان و فلفل دلمه فلفل و بادمجان طرز تهیه دلمه بادمجان با رب انار دلمه بادمجان ساناز سانیا دلمه بادمجان نی نی سایت طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر ngli ',[i , fhnl[hk

مرحله پنجم

با مواد آماده شده داخل گوجه و بادمجان ها را پر کنید موادی که از داخل گوجه و بادمجان خالی کردید را ریز کنید و با کمی روغن روی حرارت تفت دهید سپس کف تابه بریزید و بادمجان ها و گوجه را روی آن بچینید.

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان طرز تهیه دلمه گوجه طرز تهیه سس دلمه بادمجان چاشنی دلمه بادمجان و فلفل دلمه فلفل و بادمجان طرز تهیه دلمه بادمجان با رب انار دلمه بادمجان ساناز سانیا دلمه بادمجان نی نی سایت طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر ngli ',[i , fhnl[hk

مرحله ششم

ظرفی را انتخاب کنید که در آن گوجه و بادمجان ها کیپ هم بمانند و نیافتند سپس سرکه را به همراه روغن و شکر در یک ظرف ریخته و هم می زنیم و روی مواد داخل دلمه ها با قاشق می ریزیم و بقیه آن را روی کل ظرف می ریزیم.

طرز تهیه دلمه گوجه بادمجان طرز تهیه دلمه گوجه طرز تهیه سس دلمه بادمجان چاشنی دلمه بادمجان و فلفل دلمه فلفل و بادمجان طرز تهیه دلمه بادمجان با رب انار دلمه بادمجان ساناز سانیا دلمه بادمجان نی نی سایت طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر ngli ',[i , fhnl[hk

مرحله هفتم

قسمت بالای گوجه و بادمجان ها را که جدا کرده بودیم روی آن ها می گذاریم و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی بپزد و آماده شود بعد از طبخ در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 23 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.