طرز تهیه کتف و بال سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کتف و بال

طرز تهیه کتف و بال طرز تهیه کتف و بال سوخاری با پودر سوخاری طرز تهیه کتف و بال سوخاری در ماهیتابه طرز تهیه کتف سوخاری خانگی  طرز تهیه بال سوخاری فست فودی بال سوخاری کنتاکی  کتف و بال سوخاری نی نی سایت  طرز تهیه بال سوخاری فوری طرز تهیه بال سوخاری پولکی Breaded shoulder and wings fhg , ;jt s,ohvd

از غذاهای خوشمزه ای که می توانید به صورت کبابی و سوخاری آماده کنید کتف و بال است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتف و بال سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۲ نفر
بال و کتف مرغ۱۰ عدد
آرد سفیدیک پیمانه
آرد سوخارییک پیمانه
شیرنصف لیوان
نمک ، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
تخم مرغ۲ عدد
پودر دارچین، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، آویشنبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
سیب زمینیسه عدد متوسط
سسبه میزان کافی

طرز تهیه کتف و بال

مرحله اول

برای درست کردن بال و کتف سوخاری در ابتدا بال و کتف را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود و خشک شود سپس آرد سفید را در کاسه ای بریزید و نمک را به همراه فلفل سیاه به آن بیافزایید.

مرحله دوم

در ادامه در ظرف دیگری آرد سوخاری را بریزید و فلفل قرمز، دارچین، زنجبیل و آویشن را به آن افزوده و با هم مخلوط نمایید و کنار بذارید در این مرحله شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه می افزاییم.

مرحله سوم

تابه گودی را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و در آن روغن مایع می ریزیم و اجازه می دهیم گرم شود سپس بال مرغ را ابتدا در آرد می زنیم سپس در تخم مرغ و شیر و در انتها در آرد سوخاری می غلطانیم و در تابه می گذاریم.

طرز تهیه کتف و بال طرز تهیه کتف و بال سوخاری با پودر سوخاری طرز تهیه کتف و بال سوخاری در ماهیتابه طرز تهیه کتف سوخاری خانگی  طرز تهیه بال سوخاری فست فودی بال سوخاری کنتاکی  کتف و بال سوخاری نی نی سایت  طرز تهیه بال سوخاری فوری طرز تهیه بال سوخاری پولکی Breaded shoulder and wings fhg , ;jt s,ohvd

مرحله چهارم

به همین ترتیب بال ها را سرخ می کنیم و اجازه می دهیم ترد و سوخاری شوند در ادامه سیب زمینی ها را خلالی درشت خرد می کنیم و برای یک ربع در آب و نمک می گذاریم سپس آبکش کرده و قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت می گذاریم.

مرحله پنجم

آب که گرم شد سیب زمینی ها را افزوده و صبر می کنیم تا ده دقیقه بپزند سپس درون آب سرد می ریزیم و آبکش می کنیم آب اضافه آن که گرفته شد در روغن داغ سرخ می کنیم با این روش یک سیب زمینی سرخ شده رستورانی خواهیم داشت.

طرز تهیه کتف و بال طرز تهیه کتف و بال سوخاری با پودر سوخاری طرز تهیه کتف و بال سوخاری در ماهیتابه طرز تهیه کتف سوخاری خانگی  طرز تهیه بال سوخاری فست فودی بال سوخاری کنتاکی  کتف و بال سوخاری نی نی سایت  طرز تهیه بال سوخاری فوری طرز تهیه بال سوخاری پولکی Breaded shoulder and wings fhg , ;jt s,ohvd

مرحله ششم

کتف و بال های سرخ شده را در ظرف سرو می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم از خوردن این غذای خوشمزه خانگی با سس دلخواه لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 15 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.