طرز تهیه کتف و بال سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه کتف و بال
از غذاهای خوشمزه ای که می توانید به صورت کبابی و سوخاری آماده کنید کتف و بال است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتف و بال سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
بال و کتف مرغ | ۱۰ عدد |
آرد سفید | یک پیمانه |
آرد سوخاری | یک پیمانه |
شیر | نصف لیوان |
نمک ، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر دارچین، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، آویشن | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
سیب زمینی | سه عدد متوسط |
سس | به میزان کافی |
طرز تهیه کتف و بال
مرحله اول
برای درست کردن بال و کتف سوخاری در ابتدا بال و کتف را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود و خشک شود سپس آرد سفید را در کاسه ای بریزید و نمک را به همراه فلفل سیاه به آن بیافزایید.
مرحله دوم
در ادامه در ظرف دیگری آرد سوخاری را بریزید و فلفل قرمز، دارچین، زنجبیل و آویشن را به آن افزوده و با هم مخلوط نمایید و کنار بذارید در این مرحله شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه می افزاییم.
مرحله سوم
تابه گودی را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و در آن روغن مایع می ریزیم و اجازه می دهیم گرم شود سپس بال مرغ را ابتدا در آرد می زنیم سپس در تخم مرغ و شیر و در انتها در آرد سوخاری می غلطانیم و در تابه می گذاریم.
مرحله چهارم
به همین ترتیب بال ها را سرخ می کنیم و اجازه می دهیم ترد و سوخاری شوند در ادامه سیب زمینی ها را خلالی درشت خرد می کنیم و برای یک ربع در آب و نمک می گذاریم سپس آبکش کرده و قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت می گذاریم.
مرحله پنجم
آب که گرم شد سیب زمینی ها را افزوده و صبر می کنیم تا ده دقیقه بپزند سپس درون آب سرد می ریزیم و آبکش می کنیم آب اضافه آن که گرفته شد در روغن داغ سرخ می کنیم با این روش یک سیب زمینی سرخ شده رستورانی خواهیم داشت.
مرحله ششم
کتف و بال های سرخ شده را در ظرف سرو می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم از خوردن این غذای خوشمزه خانگی با سس دلخواه لذت ببرید. نوش جان.