طرز تهیه آبگوشت مرغ مجلسی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه آبگوشت مرغ
آبگوشت مرغ یکی از خوشمزه ترین آبگوشت هاست که در آن به جای گوشت از مرغ استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت مرغ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
آب | ۶ فنجان |
نخود و لوبیا | ۱ پیمانه |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
لپه | در صورت دلخواه |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط به دلخواه |
لیمو عمانی | برای طعم دهی به دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت مرغ
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت مرغ اولین قدم این است که حبوبات را از شب قبل در آب بخسانید و چندین بار هم آب آنها را عوض کنید تا نفخ حاصل از خوردن حبوبات از بین برود و موقع پخت هم زودتر بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله باید حبوبات را به صورت جداگانه در قابلمه ریخته و اب بریزید تا نیم پز شوند.سپس مرغ را به تکه های کوچک خرد می کنید و در قابلمه اصلی می ریزید تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله سوم
در این مرحله باید پیاز و سیر را پوست گرفته و نپسنی خرد کنید و کمی تفت دهید و به قابلمه اصلی اضافه کنید.سپس در مرحله بعدی باید حبوبات نیم پز شده را نیز به آبگوشت خود اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله آب را داخل قابلمه اصلی بریزید و نکته طلایی در مورد پخت این آبگوشت این است که اگر می خواهید آبگوشت پر آبی داشته باشید باید بیشتر از ۶ فنجان آب داخل قابلمه بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید چاشنی ها را به غذای خود اضافه کنید و مرحله طعم دهی نام دارد.در این مرحله نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را باید به غذای خود اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما کمی دیگر روی حرارت بماند.
مرحله ششم
اگر تمایل دارید که از سیب زمینی استفاده کنید می توانید یک سیب زمینی پوست کنده را داخل قابلمه بیندازید.وقتی که آبگوشت جا افتاد و کاملا پخته شد در کاسه های مورد نظر بریزید و میل کنید.اگر تمایل داشتید می توانید لیمو عمانی را در مرحله پنجم به آبگوشت خود اضافه کنید.
- منبع : atefeh.cook