طرز تهیه آش مریض سریع و ساده برای سرماخوردگی
طرز تهیه آش مریض
آش مریض یکی از آش های خوشمزه است که به خاطر مقوی بودن برای بیماران تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش مریض در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۱۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
شلغم | ۵۰۰ گرم |
لپه | ۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نعناع داغ | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
روغن و پیاز داغ | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش مریض
مرحله اول
برای تهیه آش مریض ابتدا باید شلغم ها را خوب شسته و پوست آنها را گرفته و به شکل نگینی خرد کنید.یکسان بودن اندازه شلغم خیلی به زیبایی و تزیین آش شما در انتها کمک می کند.
مرحله دوم
در این مرحله باید پیاز را داخل یک ظرف مناسب رنده کنید و به آن گوشت و نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید و از گوشت اندازه یک گردوی کوچک بردارید و بین دو دست خود به شکل کوفته در بیاورید.
مرحله سوم
در این مرحله باید یک تابه مناسب انتخاب کرده و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن ریخته ، وقتی که روغن داغ شد باید کوفته هایی را که در مرحله قبل درست کردید را به به خوبی سرخ کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله لپه ها را بشویید و به همراه ۵ پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و اجازه داده تا یک ربع ساعت حرارت ببیند.توجه داشته باشید که خیساندن لپه ها قبل از پختن هم نفخ آن را می گیرد و هم سریع تر پخته می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید برنج و شلغم را به سایر مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد کاملا با هم بپزند.وقتی که مطمئن شدید که مواد پخته اند باید کوفته ریزهایی که از قبل درست کرده بودید را به آش اضافه کنید.
مرحله ششم
آش باید روی حرارت بماند تا کاملا جا افتاده و بهتر است که زیر آش شما حرارت ملایم باشد.نمک آش را تنظیم کنید و بعد از کمی سرد شدن در ظرف مناسبی بریزید و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین نمایید و نوش جان کنید.
- منبع : gol_chef