طرز تهیه آش گشنیز با برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش گشنیز
آش گشنیز یکی از آش های خوشمزه و مقوی است که برای درمان سرماخوردگی و کم خونی مفید است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گشنیز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گشنیز | ۳۵۰ گرم |
برنج | نصف پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
عدس | یک چهارم پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد متوسط |
نخود و لوبیا | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهی آش گشنیز
مرحله اول
برای تهیه آش گشنیز ابتدا باید یک پیاز را شسته و پوست بگیرید و سپس به صورت خلالی خرد کنید.حالا یک قابلمه برداشته و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود ، سپس پیاز را به همراه زردچوبه در آن تفت دهید.
مرحله دوم
نخود و لوبیا را باید از شب قبل از پخت اش در آب بخیسانید و چند بار هم آب آن را عوض کنید تا هم نفخ ناشی از خوردن لوبیا از بین برود و هم موقع پخت آش لوبیا در زمان کمتری پخته شود.
مرحله سوم
در این مرحله نخود و لوبیای خیسانده شده را به همراه برنج داخل پیازها ریخته و روی آنها آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و این کار تا زمانی ادامه پیدا کند که نخود و لوبیا نیم پز شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله باید عدس را نیز اضافه کنید و صبر کنید تا خوب آش بجوشد و عدس هم خوب پخته شود.سپس باید گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز که رنده می کنید و نمک فلفل خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله باید گوشت چرخ کرده را به صورت گلوله های کوچکی در بیاورید و تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و وقتی که روغن داغ شد گلوله ها را درون روغن خوب سرخ کنید.
مرحله ششم
وقتی که مطمئن شدید که حبوبات کاملا پخته اند باید گشنیز را خوب بشویید و خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده های سرخ شده در مرحله قبل به آش اضافه کنید و نمک و فلفل آش را تنظیم کنید.آش شما اماده است و می توانید نوش جان کنید.
- منبع : manii_catering