طرز تهیه ماکارونی مجلسی با قارچ به روش خونگی با طعم عالی
طرز تهیه ماکارونی مجلسی با قارچ
ماکارونی، غذای محبوب ایتالیایی است که در تمام دنیا طبخ می شود. در ایران معمولا ماکارونی را مانند پلو دم می گذارند. دم کردن ماکارونی باعث می شود تا ته دیگ ببندد. ته دیگ ماکارونی هم طعم بسیار فوق العاده ای دارد. خوبی ماکارونی و پاستا این است که شما می توانید به انتخاب خودتان مواد اولیه سس را تغییر دهید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی مجلسی با قارچ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
نخود فرنگی | نصف لیوان |
ذرت | نصف لیوان |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق |
ماکارونی | ۱ بسته |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
آویشن | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی خوشمزه و مجلسی باید در ابتدای کار سس مخصوص ماکارونی را آماده کنیم. پیش از هر کاری پیاز را شسته و آن را پوست می گیرید. سپس بر روی تخته برش پیازها را به صورت نگینی ریز و خرد کنید.
مرحله دوم
در یک تابه بزرگ روغن ریخته و پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا شفاف شده و سبک شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله سوم
بهتر است فلفل دلمه ای ها را ریز خرد کنید. آن ها را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کمی نرم شوند. نخود فرنگی و قارچ و ذرت را نیز اضافه کرده و هم می زنیم. در این مرحله می توانید این مواد را مزه دار کنید. کمی زردچوبه، فلفل و نمک بزنید تا مزه دار شود.
مرحله چهارم
رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید. اگر به گوجه فرتگی ترش و تازه دسترسی دارید؛ به جای رب از پوره گوجه استفاده کنید. باید پوره را در روغن ریخته و بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شده و شکل سس به خود بگیرد.
مرحله پنجم
رب گوجه فرنگی باید در روغن تفت بخورد. به سس گوجه ای ۱ لیوان آب جوش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را بر روی گوشت و سایر موادریخته و هم بزنید. باید اجازه بدهید تا مواد سس روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود.
مرحله ششم
در یک قابلمه بزرگ و جا دار آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. یک قاشق روغن، کمی نمک و زردچوبه به آب اضافه کنید. ماکارونی ها را داخل آب جوش بریزید تا بپزد. بعد از پختن ماکارونی ها را آبکش کنید.
مرحله هفتم
ته قابلمه را با کمی روغن مایع چرب کنید. می توانید ته دیگ ساده یا نان و یا سیب زمینی داشته باشید. سپس ماکارونی را با سس مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. نباید تکه های سس در ته قابلمه بماند چرا که می سوزد.
مرحله هشتم
ماکارونی را روی حرارت ملایم دم کنید. بعد از این که ته دیگ ماکارونی بست؛ می توانید آن را از روی حرارت بردارید. همان طور که در سایت مچ مگ دیدید برای تزیین ماکارونی هنگام سرو کمی آویشن روی ماکارونی بپاشید و می توانید قالبی برگردانید یا این که سیب زمینی ها را بعد از کشیدن روی دیس بچینید در ضمن می توانید به جای گوشت از تکه ای کوچک مرغ یا سویا نیز استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- parvinfoods