طرز تهیه سالاد شوید خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد شوید خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد شوید سالاد شوید یکی از سالادهای خوشمزه و بسیار مفید برای لاغری و کاهش چربی خون است، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت هویج کتلت هویج یکی از غذاهای خوشمزه است که به خصوص در شمال و شمال غربی کشور طرفداران بسیاری دارد، برای …

طرز تهیه سالاد عربی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد عربی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد عربی سالاد عربی یکی از سالادهای خوشمزه و درجه یک است که می تواند زینت بخش مجالس و مهمانی های شما …

طرز تهیه آش رشته ساده

طرز تهیه آش رشته طرز تهیه آش رشته ساده طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 4 نفر طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 20 نفر طرز تهیه آش رشته برای دو نفر طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر طرز تهیه آش رشته نذری برای 10 نفر طرز تهیه آش رشته مجلسی برای ۵ نفر طرز تهیه آش رشته نذری برای 100 نفر

آش رشته یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که هم به عنوان غذای اصلی و هم عصرانه تهیه می شود و پایه ثابت نذری های ایرانی هم می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش رشته در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی۱ پیمانه
عدسیک و نیم پیمانه
نخودیک پیمانه
پیاز۳ عدد متوسط
رشته آشینصف بسته
آرد۲ قاشق غذاخوری
آب قلم یا گوشت۴ یا ۵ لیوان
سیر رنده شده۶ الی ۷ حبه
سبزی آشی۴ الی ۵ پیمانه
زردچوبه و نعناعیک قاشق غذاخوری از هر کدام
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
کشک و پیاز داغ و نعناع داغبه مقدار دلخواه
غنچه گل محمدیدلخواه برای تزیین

طرز تهیه آش رشته

مرحله اول

اولین قدم برای تهیه آش رشته نذری، شستن حبوبات و خیساندن در آب یک شب قبل از پخت آش می باشد.اگر چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید باعث می شود که کاملا نفخ حبوبات از بین رود.

مرحله دوم

نخود و لوبیا را با هم پخته و سپس عدس را با آب پخته به آنها اضافه کنید.سپس پیاز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا در روغن زیاد به خوبی سرخ شود.

مرحله سوم

حالا باید زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید و بعد از آن نعناع را به آن اضافه کنید و باز هم کمی تفت دهید و بعد از ان آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید و این سس را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

حالا وقت آن است که آب قلم یا گوشت را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزد.حالا باید سس را با کمی آش رقیق کنید و به آش اصلی اضافه کنید.

مرحله پنجم

در مرحله بعد باید رشته را اضافه کنید تا کامل بپزد و لعابدار شود. در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و خالا وقت آن است که شعله را خاموش کنید.چرا که روی حرارت ماندن مزه سیر را عوض می کند.

مرحله ششم

بعد از آن که آش کمی از حرارت افتاد می توانید کشک را اضافه کنید و دقت کنید تا آش داغ است کشک را اضافه نکنید. حالا می توانید برای تزیین آش رشته با پیاز داغ و غنچه گل محمدی آش را تزیین کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.