طرز تهیه کتلت گردو بدون گوشت خوشمزه شمالی

طرز تهیه کتلت گردو

طرز تهیه کتلت گردو

کتلت گردو از جمله غذاهای خوشمزه و ناشناخته استان گیلان است که بسیار خوشمزه و مجلسی است ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت گردو در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۲ عدد
پودر گردو۷ قاشق غذاخوری
آرد برنج۵ قاشق سوپخوری
شکر۱ فنجان
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران آب کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی۱ قاشق چایخوری
وانیلخیلی کم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت گردو

مرحله اول

برای تهیه کتلت گردو ابتدا باید شهد را تهیه کنید.برای این کار باید شکر و آب و زعفران را در قابلمه ای ریخته تا برای چند دقیقه بجوشد و شکر کاملا در آب حل شود.وقتی که شهد اماده شد باید کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را در ظرفی مجزا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا در هم قاطی شده و کف ریزی روی ظرف ما حاصل شود.سپس گردوی چرخ کرده را درون تخم مرغ بریزید و خوب به هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله آرد برنج را به ظرف تخم مرغ و گردو اضافه کرده و خوب به هم بزنید و اجازه ندهید تا آرد برنج گلوله گلوله شود.سپس دارچین و وانیل و پودر گل را هم اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

مرحله چهارم

در این مرجله تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود چرا که اگر روغن داغ نشود ممکن است کتلت ها از هم بپاشند.مایع کتلت را در تابه بریزید و حرارت را هم کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند ولی سرخ نشوند.

مرحله پنجم

وقتی که تخم مرغ ها بسته شدند باید شهدی را در که در مرحله اول تهیه کرده بودید را به آرامی روی تخم مرغ های بسته شده ریخته تا به خورد آنها برود.سپس در ظرف را ببیندید تا شربت تبخیر شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه کتلت گردو شما کم کم پخته شد می توانید در تابه و یا بعد از بیرون آوردن برش دهید و نوش جان کنید.معمولا این کتلت خوشمزه برای صبحانه و عصرانه یک غذای ایده آل است.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 22 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.