طرز تهیه کتلت لپه خوشمزه و خانگی تبریز مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت لپه
کتلت لپه یک غذای خوشمزه و محبوب به خصوص برای طرفداران لپه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لپه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لپه | ۱ کاسه ماست خوری |
جعفری خرد کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت لپه
مرحله اول
برای تهیه کتلت لپه ابتدا باید لپه را خوب شسته و به همراه آب و نمک در قابلمه بریزید و بپزید.شعله باید ملایم باشد و وقتی که آب قابلمه تبخیر شد و مطمئن شدید که لپه ها پخته شده اند باید زیر اجاق را خاموش کنید.
مرحله دوم
در این مرحله باید لپه های پخته شده را با گوشت کوب و یا غذاساز خوب له کرده ، سپس پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز ، رنده کنید و خوب فشار داده و آب اضافی پیاز را خارج کنید که باعث می شود که کتلت لپه شما شل شود.
مرحبه سوم
در این مرحله باید گوشت چرخ کرده را به لپه و پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید.سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به سایر مواد اضافه کرده و خوب به هم بزنید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
تخم مرغ را در ظرفی جداگانه شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف حاصل شود.سپس به همراه جعفری خرد شده به سایر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مقداری از مایع کتلت بردارید و به شکلی که دوست دارید شکل دهید و در تابه قرار دهید.
مرحله ششم
بعد از پختن طرف اول کتلت لپه باید کتلت را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود،سپس کتلت ها برای ۵ دقیقه در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود و اماده سرو کردن شود.
- منبع : healthyfood_bydorsa