طرز تهیه کتلت لپه خوشمزه و خانگی تبریز مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت لپه

طرز تهیه کتلت لپه

کتلت لپه یک غذای خوشمزه و محبوب به خصوص برای طرفداران لپه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لپه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لپه۱ کاسه ماست خوری
جعفری خرد کرده۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت لپه

مرحله اول

برای تهیه کتلت لپه ابتدا باید لپه را خوب شسته و به همراه آب و نمک در قابلمه بریزید و بپزید.شعله باید ملایم باشد و وقتی که آب قابلمه تبخیر شد و مطمئن شدید که لپه ها پخته شده اند باید زیر اجاق را خاموش کنید.

مرحله دوم

در این مرحله باید لپه های پخته شده را با گوشت کوب و یا غذاساز خوب له کرده ، سپس پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز ، رنده کنید و خوب فشار داده و آب اضافی پیاز را خارج کنید که باعث می شود که کتلت لپه شما شل شود.

مرحبه سوم

در این مرحله باید گوشت چرخ کرده را به لپه و پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید.سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به سایر مواد اضافه کرده و خوب به هم بزنید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

تخم مرغ را در ظرفی جداگانه شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف حاصل شود.سپس به همراه جعفری خرد شده به سایر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مقداری از مایع کتلت بردارید و به شکلی که دوست دارید شکل دهید و در تابه قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول کتلت لپه باید کتلت را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود،سپس کتلت ها برای ۵ دقیقه در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود و اماده سرو کردن شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 21 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.