طرز تهیه آش گوجه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوجه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوجه آش گوجه یکی از آش های محلی ایرانی است که به روش های مختلفی در نقاط مختلف ایران پخته می …

طرز تهیه نخود برشته خوشمزه و مخصوص برای میان وعده سالم

طرز تهیه نخود برشته خوشمزه و مخصوص برای میان وعده سالم

طرز تهیه نخود برشته برای میان وعده می توانید این نخودهای خوشمزه و ترد را درست کنید که هم مقوی هستند و هم …

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی و فوق العاد خوشمزه سنتی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی و فوق العاد خوشمزه سنتی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خورش قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که تقریبا بیشترین محبوبیت را …

طرز تهیه مرغ لبنانی

طرز تهیه مرغ لبنانی طرز تهیه مرغ بیروتی طرز تهیه مرغ لبنانی با سماق طرز تهیه مرغ لبنانی کبابی مرغ لبنانی با رب انار ساندویچ مرغ لبنانی طرز تهیه مرغ فلسطینی طرز تهیه مرغ ذغالی لبنانی کباب مرغ لبنانی

این مرغ خوشمره را می توانید برای مهمانی ها درست کنید و طعم متفاوتی را تجربه کنید این مرغ طعمی شبیه مرغ ترش دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ لبنانی خوشمزه و مخصوص برای مهمانی های عید در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغسه تکه درشت
پیاز درشت۲ عدد
روغن مایعنصف لیوان
رب انار ترشیک قاشق غذاخوری پر
رب گوجهیک قاشق غذاخوری
لیمو ترشیک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهیک قاشق چایخوری از هر کدام
پودر سیر، پودر پاپریکا، ادویه مرغیک قاشق چایخوری از هر کدام
سماقیک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ لبنانی

مرحله اول

در ابتدا برای درست کردن مرغ یونانی پیازها را خلالی می کنیم و کف یک ظرف مناسب فر می ریزیم سپس تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم و کنار می گذاریم در این مرحله سس را آماده می کنیم.

طرز تهیه مرغ لبنانی طرز تهیه مرغ بیروتی طرز تهیه مرغ لبنانی با سماق طرز تهیه مرغ لبنانی کبابی مرغ لبنانی با رب انار ساندویچ مرغ لبنانی طرز تهیه مرغ فلسطینی طرز تهیه مرغ ذغالی لبنانی کباب مرغ لبنانی

مرحله دوم

در ادامه درون یک کاسه روغن مایع را می ریزیم سپس رب انار و رب گوجه را می افزاییم و در ادامه آب لیمو ترش را گرفته و اضافه می کنیم در انتها برای درست کردن سس ادویه ها را به مواد قبلی می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سس را که کاملا مخلوط کردیم روی مرغ ها می ریزیم و یک فویل روی ظرف می کشیم و چند سوراخ روی آن می زنیم فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم و برای ۲ ساعت مرغ را در فر قرار می دهیم تا کاملا بپزد.

طرز تهیه مرغ لبنانی طرز تهیه مرغ بیروتی طرز تهیه مرغ لبنانی با سماق طرز تهیه مرغ لبنانی کبابی مرغ لبنانی با رب انار ساندویچ مرغ لبنانی طرز تهیه مرغ فلسطینی طرز تهیه مرغ ذغالی لبنانی کباب مرغ لبنانی

مرحله چهارم

بعد از این زمان از فر خارج می کنیم و کنار پلو سرو می نماییم به این مرغ اصلا آب اضافه نکنید مرغ و پیازها آب می اندازند و یک مرغ خوشمزه به شما می دهند از خوردن این غذا در کنار خانواده لذت ببرید.

منبع : azam-mirarab

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 فروردین 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.