طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی
طرز تهیه پای اسفناج این پای اسفناج خوشمزه را می توانید برای پیش غذا یا غذای کامل استفاده کنید این غذای خوشمزه یک …
طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی
طرز تهیه خورش شیرین قورمه این خورش خوشمزه و سنتی یک غذای پرطرفدار گیلانی است که می توانید برای مجالس و مهمانی ها …
طرز تهیه کوزالاک مانتی غذای خوشمزه ترکی
طرز تهیه کوزالاک مانتی کوزالاک مانتی یکی از غذاهای خوشمزه با ظاهر متفاوت ترکیه ای است که طرفداران زیادی دارد این غذا جز …
طرز تهیه سالاد فتوش
سالاد فتوش یکی از سالادهای عربی و خوشمزه است که تعلق به کشور لبنان دارد و در بین مردم ایران هم بسیار محبوب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فتوش در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کاهو | ۱ عدد متوسط |
خیار | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
نان پیتا (لواش) – مثلثی خرد شده | ۱ عدد |
تربچه | ۵ عدد |
پیازچه | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای سبز | ۰٫۵ عدد |
جعفری خرد شده | یک چهارم فنجان |
سس انار و پودر سماق | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
نعناع خشک و نمک | ۰٫۵ قاشق چای خوری از هر کدام |
فلفل سیاه | به دلخواه |
طرز تهیه سالاد فتوش
مرحله اول
برای تهیه سالاد فتوس ابتدا باید ابتدا روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و تا آرام آرام گرم شود.نان پیتا را برش دهید و در تابه روغن زیتون قرار دهید تا کمی تفت بخورد.
مرحله دوم
زمانی که که نان پیتا در حال تفت خوردن است به نان ها نمک و فلفل اضافه کنید.توجه داشته باشید که قطعات نان باید بین ۵ تا ۷ دقیقه در تابه روغن زیتون سرخ شوند تا ترد و برشته شوند.
مرحله سوم
خبر خوب این است که برای تهیه نان این تنها راه نیست بلکه اگر فر در اختیار دارید می توانید دمای فر را به ۲۲۰ درجه سانتیگراد برسانید و به مدت ده دقیقه نان را در فر قرار دهید تا برشته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید روغن زیتون و آب لیمو ترش را در ظرف مناسبی بریزید و خوب به هم بزنید ، سپس باید سر را رنده کنید و به همراه پودر سماق و سس انار به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.
مرحله پنجم
مواد بالا را به هم زده تا یکدست شود ، سپس باید نمک و نعناع خشک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد را باز به هم بزنید تا کاملا یک ترکیب یکدست ایجاد شود.سپس کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و به ظرف اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا وقت ان است که خیار و فلفل دلمه ای و جعفری و تربچه و پیازچه را نیز اضافه کنید و به هم بزنید تا همه سالاد شما به سس آغشته شود.سپس نان پیتا را اضافه کنید و سعی کنید قبل از اینکه نان نرم شود آن را سرو کنید.
- منبع : fahim.tamarzade __