طرز تهیه کشک بادمجان شکم پر با گردو مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه کشک بادمجان شکم پر
کشک و بادمجان یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توانید در مهمانی ها سرو کنید برای مجلسی تر شدن این غذا آن را به روش شکم پر تدارک ببینید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان شکم پر با گردو مجلسی و خوشمزه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان متوسط | ۵ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر | ۴ الی ۵ حبه |
نعنا خشک | ۱ قاشق غداخوری |
کشک | ۵ قاشق سرپر |
گردو خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | نصف پیمانه |
طرز تهیه کشک بادمجان شکم پر
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن کشک بادمجان شکم پر بادمجان ها را راه، راه پوست بگیرید و کلاهک بادمجان را کوتاه کنید ولی جدا نکنید سپس داخل تابه گرم شده همه طرف بادمجان ها را سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید سپس در تابه سرخ نمایید تا سبک و طلایی شود در این حین سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم و به پیاز می افزاییم کمی که سرخ شد و بوی سیر بلند شد از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سوم
در تابه دیگر نعنا خشک را با روغن یک تفت کوتاه می دهیم زیرا نعنا زود می سوزد و از روی اجاق گاز برمی داریم و بادمجان ها را در تابه می چینیم با کمک یک چاقو شکم بامجان ها را باز می کنیم و با سیر و پیاز، نعنا داغ و گردوی خرد شده پر می کنیم.
مرحله چهارم
کشک را در یک کاسه می ریزیم و با آب مخلوط کرده و روی بادمجان ها می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا برای نیم ساعت با هم بپزند و حسابی جا بیافتد سپس از روی حرارت برمی داریم و در ظرف سرو می کشیم. نوش جان.
منبع : moona-banoo