طرز تهیه سالاد زیتون خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد زیتون
سالاد زیتون یکی از سالادهای خوشمزه و بسیار شیک است که می تواند زیبایی بخش مجالس و مهمانی های شما باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد زیتون در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
زیتون بدون هسته | ۱ کاسه |
مغز گردو | ۱ کاسه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
پیازچه ساقه دار | ۶ عدد |
لیموی تازه | ۱ عدد |
رب انار غلیظ | ۱ قاشق غذاخوری پر |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل پرک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد زیتون
مرحله اول
برای تهیه سالاد زیتون ابتدا باید جعفری ها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.بعد از اینکه آب جعفری گرفته شد باید ساطوری ریز خرد کنید و در ظرفی جداگانه بگذارید تا به وقتش به ظرف سالاد اصلی اضافه شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید هسته زیتون ها را خارج کنید و در ظرفی کنار بگذارید.البته برای سهولت کار می توانید از زیتون بدون هسته استفاده کنید که باعث می شود سالاد زیتون شما سریع تر آماده شود.
مرحله سوم
مغز گردو نباید یک تیکه باشد و نباید پودر هم باشد پس مغز گردو را به اندازه ای خرد کنید که هر گردو ۴ الی ۶ تکه شود.گوجه فرنگی را شسته و خشک کنید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر را رنده کنید و پیازچه را نیز خرد کنید و آب لیموی تازه را نیز بگیرید.سپس همه موادی را که تا الان خرد کرده اید را در یک ظرف بریزید و خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله باید سس سالاد زیتون را درست کنید.برای این کار باید رب انار و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و بعد از آن آب لیمو ترش و نمک و فلفل پرک را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا سس یکدستی ایجاد شود.
مرحله ششم
سالاد شما تقریبا آماده شده است.می توانید سس آماده شده در مرحله قبلی را روی سالاد بریزید و سالاد را برای نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس به خورد سالاد برود و بعد از آن می توانید نوش جان کنید.
- منبع : zenat_fatemi __