طرز تهیه رولت مرغ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت رولت مرغ برای مهمانی طرز تهیه رولت مرغ و گوشت رولت گوشت و مرغ دو رنگ رولت مرغ برای 10 نفر خوشمزه ترین رولت مرغ مواد میانی رولت مرغ رولت مرغ مجلسی رولت مرغ و گوشت بدون فر v,gj lvy , ',aj

اگر دوست دارید یک غذای شیک و جدید را امتحان کنید حتما این رولت ترکیبی را درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ و گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغیک عدد
گوشت چرخ کرده۱۵۰ گرم
پیاز رنده و آبگیری شده۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۲ قاشق
نمکبه اندازه لازم
زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمزبه مقدار کافی
پودر سیربه مقدار کافی
سیریک حبه
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیدهبه مقدار کافی
آبیک لیوان
پیاز نگینییک عدد

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

مرحله اول

برای درست کردن رولت مرغ و گوشت ابتدا سینه مرغ را چرخ کنید سپس پیاز را پوست گرفته و رنده کنید آب اضافه آن را بگیرید و به مرغ اضافه نمایید در ادامه یک حبه سیر و دو قاشق جعفری خرد شده را به آن بیافزایید از همه ادویه ها به همراه نمک با توجه به ذائقه خود اضافه کنید.

مرحله دوم

مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدهید در ادامه گوشت چرخ کرده را در کاسه قرار دهید و یک قاشق پیاز رنده و آبگیری شده به آن اضافه نمایید و به اندازه دلخواه از ادویه ها بیافزایید نمک بزنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این مرحله یک پلاستیک فریزر را قیچی کنید و روی میز کار قرار دهید و مرغ را کاملا روی آن باز کنید سپس گوشت چرخ کرده را در وسط مرغ به آرامی باز کرده تا لایه زیری خراب نشود و ضخامت آن در تمام نقاط یکسان باشد و به کمک نایلون رول کنید و با دست سر و ته رول را ببندید.

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت رولت مرغ برای مهمانی طرز تهیه رولت مرغ و گوشت رولت گوشت و مرغ دو رنگ رولت مرغ برای 10 نفر خوشمزه ترین رولت مرغ مواد میانی رولت مرغ رولت مرغ مجلسی رولت مرغ و گوشت بدون فر v,gj lvy , ',aj

مرحله چهارم

رول را برای ۲ ساعت در فریزر قرار دهید بعد از دو ساعت وقتی خودش را کاملا گرفت خارج کرده و تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و روغن بریزید تا گرم شود سپس رولت را داخل تابه قرار دهید تا همه طرف آن سرخ شود.

مرحله پنجم

در همان تابه یک پیاز نگینی شده را سرخ می کنیم و یک قاشق غذاخوری رب می افزاییم و کمی نمک زده و برای دو دقیقه تفت می دهیم سپس یک لیوان آب افزوده و زعفران دم کشیده را اضافه می کنیم و چند برگ جعفری افزوده و نیم ساعت درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم بپزد و کاملا مغز پخت شود.

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت رولت مرغ برای مهمانی طرز تهیه رولت مرغ و گوشت رولت گوشت و مرغ دو رنگ رولت مرغ برای 10 نفر خوشمزه ترین رولت مرغ مواد میانی رولت مرغ رولت مرغ مجلسی رولت مرغ و گوشت بدون فر v,gj lvy , ',aj

مرحله ششم

بعد از این زمان آماده است داخل ظرف سرو می کشیم و از سس روی رولت می ریزیم و با جعفری تزیین می کنیم این غذای خوشمزه را تدارک ببینید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

 image: digcheh

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 4 شهریور 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.