طرز تهیه قیمه نذری خوشمزه و مخصوص ماه محرم برای 100نفر
طرز تهیه قیمه نذری
یکی از نذری های خوشمزه و خوش عطر ماه محرم قیمه است که با این دستور می توانید طبخ کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه نذری خوشمزه و مخصوص ماه محرم برای ۱۰۰نفر در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۱۰۰ نفر | |
گوشت | ۷ کیلو گرم |
لپه | ۴ کیلو گرم |
سیب زمینی خام | ۱۰ کیلو گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳ کیلو گرم |
مغز لیمو عمانی | ۲۰۰ گرم |
برنج | ۲۰ کیلو گرم |
روغن | ۱۰ کیلو گرم |
گلاب | ۲۰۰ میلی لیتر |
زعفران | ۲ مثقال |
ادویه مخصوص قیمه | ۱۵۰ گرم |
فلفل | ۲۵ گرم |
زردچوبه | ۵۰ گرم |
پیاز | ۶ کیلو |
نمک | ۱۵۰ گرم |
مواد لازم برای ادویه مخصوص قیمه | |
پودر هل سبز | ۴ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۴ قاشق چای خوری |
زعفران ساییده شده | ۲ قاشق چای خوری |
پودر جوز هندی | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه قیمه نذری
مرحله اول
برای درست کردن قیمه نذری در ابتدا پیازها را پوست گرفته و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم سپس در قابلمه بزرگ مناسب نذری روغن می ریزیم تا کامل کف ظرف را بگیرد سپس پیازها را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پیازها را تفت می دهیم و به آن ادویه ها را اضافه می کنیم با حرارت متوسط رو به ملایم تفت داده تا پیازها سبک و نرم شوند سپس گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم در این مرحله نمک را اضافه نکنید زیرا گوشت دیرتر می پزد.
مرحله سوم
گوشت را برای مدتی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند سپس لپه را پاک کرده و شسته و به قابلمه اضافه می نماییم در ادامه رب گوجه فرنگی را می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا خامی رب گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آب به خورش اضافه می کنیم زعفران را می سابیم و دم می گذاریم نصف آن را در این مرحله برای خوشرنگی خورش اضافه می نماییم حرارت زیر خورش را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید سپس کمتر می کنیم تا خورش به آرامی بپزد و جا بیافتد.
مرحله پنجم
در این فاصله که خورشت می پزد سیب زمینی ها را پوست می گیریم و خلالی می کنیم و در تابه بزرگ سرخ می نماییم در انتهای پخت لیمو عمانی را به خورش اضافه می کنیم اگر از مغز لیمو عمانی استفاده می کنید دقت کنید که دانه های لیمو را کاملا خارج کنید که خورش را تلخ نکند.
مرحله ششم
یک ربع آخر گلاب و زعفران را اضافه کرده و نمک غذا را می ریزیم و می چشیم تا اندازه آن درست باشد گلاب عطر بسیار خوبی به خورش می دهد و زعفران آن را خوشرنگ تر می کند خورش قیمه خوشمزه ما آماده است.
مرحله هفتم
در ظرف های تک نفره برنج می کشیم و خورش قیمه را روی برنج یا در ظرف های تک نفره کوچک می ریزیم و در انتها سیب زمینی را روی خورش ریخته و درب ظرف ها را می بندیم. نوش جان. نذرتون قبول.