طرز تهیه بادمجان سوخاری بدون فر خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه بادمجان سوخاری
طرز تهیه بادمجان سوخاری جذاب و خوشمزه را بدون فر با این رسپی آموزش دادیم که فوق العاده خوشمزه و متفاوت است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله بادمجان سوخاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان تپل | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چای خوری |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
ادویه تنوری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به اندازه کافی |
آرد | ۱ لیوان |
پیاز، خیار شور، سیر، جعفری | برای سس |
ماست، نمک، فلفل، آبلیمو | برای سس |
طرز تهیه بادمجان سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه در ابتدا کلاهک بادمجان را بکنید ولی انتهای آن را بگذارید بماند سپس بادمجان ها را پوست بگیرید از بادمجان های قلمی استفاده نکنید بادمجان را لایه ای برش دهید.
مرحله دوم
بادمجان را سه لایه برش بزنید سپس هر اسلایس را برش های عمودی بزنید طوری که بادمجان از قسمت بالا به هم متصل بماند و از پایین به چند قسمت برش خرده باشد بادمجان را در آب و نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله سوم
در ظرفی تخم مرغ ها را می شکنیم سپس به آن ماست و سس خردل را می افزاییم و هم می زنیم تا یکدست شود در ظرف دیگری آرد سوخاری را به همراه آرد معمولی و ادویه ها اضافه می کنیم و هم می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
بادمجان ها را از آب و نمک خارج می کنیم سپس خشک کرده و به مواد آردی آغشته سپس در مواد تخم مرغی قرار می دهیم و در روغن از قبل داغ شده سرخ می کنیم دو طرف بادمجان که سرخ شد روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه را بگیرد.
مرحله پنجم
برای تهیه سس، یک پیاز را پوست گرفته و ریز می کنیم و یک خیار شور و یک حبه سیر را نیز ریز کرده و با هم مخلوط می کنیم بهتر است ساطوری کنید سپس یک پیمانه ماست داخل کاسه می ریزیم و مواد ساطوری را می افزاییم.
مرحله ششم
در انتها به سس نمک و فلفل و آبلیمو را به همراه جعفری ساطوری اضافه کرده و مخلوط می کنیم این غذای خوشمزه را با این سس محشر درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
منبع: ashpazii.cook