طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه واویشکا مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مخصوص شمالی
طرز تهیه واویشکا مرغ اگر می خواهید با مرغ یک غذای خوشمزه و سریع درست کنید واویشگا گزینه مناسبی است البته واویشگا دستورهای …
طرز تهیه سیب زمینی تنوری مخصوص با سس کاری
طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی تنوری یک میان و عده یا وعده کامل غذایی می تواند باشد این غذای خوشمزه را …
طرز تهیه چکدرمه با مرغ خوشمزه به روش ترکمنی
طرز تهیه چکدرمه چکدرمه یک پلو خوشمزه و ساده است که در بین ترکمن ها بیشتر پخت آن مرسوم است و به سادگی …
طرز تهیه آش هویج و جو
آش ها جز غذاهای خوشمزه و مقوی هستند که در فصل زمستان با توجه به سردی هوا یک وعده غذای کامل و سالم می باشد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور جو | ۱ لیوان |
نخود | ۱/۲ لیوان |
هویج بزرگ | ۱ عدد |
سبزی آش خرد شده | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
کشک | ۳ قاشق غذاخوری سرپُر |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان کافی |
طرز تهیه آش هویج و جو
مرحله اول
برای درست کردن آش هویج و جو در ابتدا نخود را پاک کنید و بشویید و از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ نخود از بین برود و هم زودتر بپزد سپس در قابلمه ریخته و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
مرحله دوم
در ادامه هویج را پوست گرفته و می شوییم سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و به همراه بلغور جو در قابلمه دیگری می ریزیم مقداری آب روی آن ها ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله سوم
در این مرحله نخود را تست کنید اگر پخته بود به قابلمه جو و هویج بیافزایید و صبر کنید تا آش با آرامش و حرارت ملایم بپزد و جا بیافتد، بعد از این که مواد آش پخته شد سبزی را می افزاییم و برای یک ساعت دیگر اجازه می دهیم آش بجوشد و کاملا پخته شود.
مرحله چهارم
در این فاصله پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم در تابه روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود در ادامه گوشت چرخ شده را می افزاییم.
مرحله پنجم
گوشت را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کاملا سرخ شود سپس نمک را به همراه زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم و گوشت را به قابلمه آش می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می نماییم.
مرحله ششم
بعد از این که کاملا مواد آش پخته و جا افتاده شد کشک را با مقداری آب مخلوط می کنیم تا رقیق تر شود سپس به آش می افزاییم و صبر می کنیم چند تا جوش بزند و کاملا به خورد آش برود سپس از روی حرارت برمی داریم.
مرحله هفتم
آش خوشمزه و خانگی ما آماده سرو است آن را در کاسه بریزید و به دلخواه با پیاز داغ تزیین کنید این غذای سالم و مقوی را در فصل سرما تدارک ببینید و در کنار خانواده نوش جان کنید.