راهکار برق انداختن قاشق و چنگال استیل + رفع کدری قاشق و چنگال
برق انداختن قاشق و چنگال
یکی از پرکاربردترین وسایل منزل قاشق و چنگال ها هستند که هر روز از آن ها استفاده می شود و بعد از مدتی ممکن است کدر شوند با این ترفندهای ساده آن ها را براق و درخشان کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله راهکار برق انداختن قاشق و چنگال استیل + رفع کدری قاشق و چنگال در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
برق انداختن قاشق و چنگال
برق انداختن قاشق چنگال با سرکه
یکی از ترفندهای ساده و در دسترس برای تمیزی قاشق و چنگال ها استفاده از سرکه است در ابتدا آن ها را با آب و مایع تمیز بشویید تا چربی و کثیفی از بین برود سپس سرکه را در ظرفی می ریزیم و قاشق و چنگال های کدر را داخل آن قرار می دهیم برای حدود یک ربع صبر می کنیم سپس از سرکه خارج کرده و با آب کاملا بشویید و خشک کنید از دیدن ظرف های براق و درخشان خود لذت ببرید.
درخشان کردن قاشق و چنگال استیل با روغن زیتون
شاید برای شما عجیب باشد اما واقعا با روغن زیتون می توانید درخشش قاشق ها را به آن ها بازگردانید در ابتدا با آب و مایع ظرفشویی قاشق و چنگال ها را تمیز بشویید سپس چند قطره روغن زیتون را روی آن ها بریزید و با دستمال نرم روی ظرف ها پخش کنید برای ۵ دقیقه زمان دهید تا روغن روی آن ها بماند سپس با دستمال روغن را پاک کرده و در انتها با آب شسته و با یک دستمال بدون کرک خشک کنید و از جلا و برق ظرف های خود لذت ببرید.
چگونه از کدر و سیاه شدن قاشق و چنگال ها جلوگیری کنیم؟
ساده ترین را ه این است که بعد از هر بار استفاده آن ها را با مایع و آب ولرم تمیز بشویید و با دستمال خشک کنید، برای جلوگیری از سیاه شدن قاشق آن را برای مدت طولانی در ظرف ترشی رها نکنید و در صورت کدری از روش های فوق برای براق شدن استفاده نمایید.