طرز تهیه ترشک زردآلو خوشمزه و مخصوص خانگی با قیسی
طرز تهیه ترشک زردآلو
طرز تهیه ترشک زردآلو خوشمزه و مخصوص خانگی با قیسی و به روش بازاری را با دستوری ساده و کاربردی تدارک دیده ایم، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله این ترشک خوشمزه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ترشک زردآلو | |
زردآلو خشک | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۲ لیتر |
جوهر لیمو | ۱۰۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشک زردآلو
مرحله اول
برای درست کردن ترشک زردآلو در ابتدا زردآلوهای خشک را خوب بشویید تا از هرگونه گرد و غبار پاک شوند. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ با آب سرد بخیسانید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت (یا حتی یک شب) بگذارید تا کاملاً نرم شوند. این کار باعث میشود که زردآلوها حالت لطیفتری پیدا کنند و برای تهیه ترشک آماده شوند.
مرحله دوم
بعد از خیساندن، زردآلوها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و دو لیتر آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید زردآلوها به مدت ۳۰ دقیقه آرام بپزند تا نرم و لطیف شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه زردآلوها نرم شدند، شکر و جوهر لیمو را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذارید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد تا شکر و جوهر لیمو کاملاً به خورد زردآلوها بروند و طعم ترش و شیرین دلچسبی ایجاد کنند.
مرحله چهارم
بعد از پخت کامل، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ترشک به دمای اتاق برسد. سپس آن را در ظروف شیشهای یا پلاستیکی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ترشک زردآلو بهتر است سرد سرو شود و میتوانید آن را به عنوان یک میانوعده خوشمزه یا یک خوراکی سبک در کنار غذاهایتان استفاده کنید. نوش جان